Andrea
Andrea
Offline
0
Poštovani , bila sam kod oftamologa na pregledu. Dijagnoza je conjuctivitis chr.ou i opacitates corp. Vitrei ou
Imam suhe oči te test schirmer :00mm,oslabljen suzni film desno oko, lijevo ovo schirmer 3mm,oslabljen suzni film. Već 14 dana koristim kapi i gel. Bolova više nema ali mutam vid na desnom oku ne i dalje prisutan, vid mutan samo pri slaboj svjetlosti pogotovo ako su oci umorne po danj bolje vidim i ne primjetim razliku ali smeta mi navecer zbog znakove koji svjetle u gradu i sl.
Mene zanima kad ce se popraviti vid i za koliko vremena mogu ocekivati da ce se vid popraviti?
Vod:0.8, VoS: 1.0
Ostali nalazi uredni
Lp
Odgovori (1)
 • Pitanje zatvoreno

  Ponedjeljak, Ožujak 29 2021, 06:54 PM - #Permalink
  0
  Poštovana,

  Teško je odgovoriti na Vaše pitanje jer je oporavak individualan, a ovisi koliko je bilo oštećenje rožnice i koliko dugo traje. Budite uporni u kapanju i vidna oštrina će se zasigurno popraviti.

  Lp
  The reply is currently minimized Prikaži
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
 • 1lece Boja Baner
 • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…