Suho oko,dvoslika

Andrea
Andrea
Offline
0
Poštovani, bila sam na oftamološkom pregledu prije mjesec dana, imala sam 10 mjeseci problem sa mutnim vidom na daljinu pogotovo kod slabe svjetlosti. Dijagnoza je kronicni konjuktivitis i suho oko. Schreimer Test za suho oko desno oko 0 mm a lijevo 3 mm. Desno oko ponekad bolno i crveno, svrbez ociju. Koristila sam gel redovno prije spavanja a kapi ponekad i ako bi trebala 6 puta dnevno. Moj problem je što navečer svjetlece znakove vidim duplo npr zeleni znam na semaforu. Inače preko dana i noću druge stvari ne vidim duplo ali ovi znakovi mi smetaju i njih vidim duplo. Zanima me da li je ovo zbog suhog oka? U kojem nemam nikako suza znači 0m . I kad mogu ocekivati uz redovno koristenje kapi da ce se stanje popraviti?

Pitanje zatvoreno

Srijeda, Rujan 22 2021, 08:33 PM - #Permalink
0
Poštovana,

Možda uz suho oko imate i neku dioptriju. problem je u tome da morate otkriti uzrok suhoće očiju, a to su najčešće neke autoimune bolesti, bolesti štitnjače i neki lijekovi. Dakle dok kapljete bude dobro, a čim prestanete tegobe se vraćaju.
The reply is currently minimized Prikaži
Odgovori (0)
  • Nema dodatnih odgovora u ovoj temi.
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
  • 1lece Boja Baner
  • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…