Kristina
Kristina
Offline
0
Pozdrav,
Nosila sam naocale dioptrije:
D -0.5 cyl -4.5 ax 5
L -0.25 cyl -4.5 ax 165

Da bi išla na pregled radi kontrole i novih naočala i dobila dioptriju:
D -0.75 cyl -4.5 ax 11
L +0.5 cyl -4.5 ax 165

Ja sam napravila naočale sa tom dioptrijom i kada sam ih dobila nisam dobro vidjela,u optici su mi rekli da je prilagodba na nove naočale, pogotovo na ovaj novi plus 0.5 do dva tjedna. Nakon šta je prošlo dva tjedna a meni nije bilo bolje, opet sam otišla na pregled i dobila dioptriju:
D -0.75 cyl -4.5 ax 5
L 0.00 cyl -4.5 ax 165
Znači jako slična dioptrija starim naočalama, odlučila sam opet napraviti nove naočale,jel sam već bila luda od lošeg vida(izrada je trajala tjedan dana,šta znači da sam ja tri tjedna nosila naočale sa tim plusom od +0.5)...e i nakon tih tri tjedna počela sam nositi nove naočale sa ovom zadnje napisanom dioptrijom ali sada mi niti to ne paše,nosim ih već tjedan dana i nikako da mi se oči naviknu, jako mi smeta svjetlosti, nikako da progledam kao da mi fali oštrine,kao da se ne mogu fokusirati, i kao da mi je poslijepodne vid lošiji nego ujutro,više niti ne vozim. Što napraviti?

Pitanje zatvoreno

Srijeda, Rujan 22 2021, 07:02 PM - #Permalink
0
Poštovana,

Morate obaviti za početak pregled kod liječnika, tj. kod specijaliste oftalmologa, jer uzrok Vašeg lošeg vida ne mora biti dioptrija već neka druga patološka stanja u oku.
The reply is currently minimized Prikaži
Odgovori (0)
  • Nema dodatnih odgovora u ovoj temi.
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
  • 1lece Boja Baner
  • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…