Petra
Petra
Offline
0
Pozdrav,

Vec duze vrijeme primjecujem da mi je lijevo oko zatvorenije. Nakon iritacije zbog kontaktnih leca ( kao da je posjekotina na povrsini bila) sam prvi puta primjetila da mi je oko zatvorenije. Prebacila sam se na naocale ali se nista nije mijenjalo. Vratila sam se na lece nekih 6 mjeseci već, ali idalje se jako primjeti. U zadnjih mjesec dana 2 puta mi se iziritiralo oko, kao da je posjekotina neka, osjetljivo na svjetlo odma pocne suziti. Kad stavim lecu onda me ne žulja ali kad maknem opet isto. Nakon kapanja sa irivist kapima se smirilo. Također, već duže imam osjećaj kao da ne mogu otvoriti oko do kraja, kao da imam neku smetnju iza u kutu oka.
Zanima me kako mogu to riješiti, što bi moglo biti te ima li potrebe za pregledom.

Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

Pitanje zatvoreno

Srijeda, Rujan 22 2021, 07:44 PM - #Permalink
0
Poštovana,

Naravno da morate obaviti pregled oftalmologa.
The reply is currently minimized Prikaži
Odgovori (0)
  • Nema dodatnih odgovora u ovoj temi.
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
  • 1lece Boja Baner
  • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…