Zanimljivosti

Kontaktne leće u boji AIR OPTIX® COLORS; otkrijte kako lijepe mogu biti vaše oči

Do sada ste mogli učiniti mnogo za dobar izgled sa dobrom kozmetikom, pametno izabranom odjećom, fitnessom ili tretmanima vitkosti. Sada ste u mogućnosti učiniti svoje oči još ljepšima.

Zaštita sa stilom

Ultraljubičasto zračenje (UV) je nevidljiva komponenta sunčeve svjetlosti koja je najčešće poznata kao uzročnik opekotina od sunca i raka kože. Dok se neke UV zrake filtriraju pomoću ozonskog sloja, sve veće količine dospijevaju na zemlju, jer se ozonski sloj stalno smanjuje.

Očuvajte vid u digitalnom svijetu

Pametni telefoni, tableti, računala i televizori su postali bitan dio našeg svakodnevnog života. Radimo, učimo i opuštamo se s njima. Istraživanja su pokazala da veliki broj osoba doživljava neki oblik očnog stresa tijekom ili nakon korištenja digitalnih uređaja. To uključuje naprezanje očiju, zamor očiju, pa čak i nesanicu. Premaz BlueControl na naočalnim lećama pomaže u borbi protiv ove pojave. BlueControl omogućuje učinkovitu zaštitu od plavog dijela svjetlosnog spektra, osiguravajući dodatnu udobnost u digitalnom svijetu.

Što je to astigmatizam?

Za korekciju astigmatizma tu su AIR OPTIX for Astigmatism kontaktne leće. Upitajte svog očnog specijalista za probni par.

Mogu li tinejdžeri i djeca nositi kontaktne leće?

Naravno da mogu! Djeca se i u ranijoj dobi vrlo jednostavno privikavaju na nošenje i rukovanje kontaktnim lećama. Za razliku od naočala, kontaktne leće ne mijenjaju prirodni izgled, što povećava samopouzdanje kod tinejdžera, koje može biti poljuljano nošenjem naočala.

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…