Moje oko

Glaukom

Očni tlak ili glaukom najveći ubojica Vašeg vida

Povišeni očni tlak dugo vremena ne dovodi do nikakvih simptoma a uzrokuje postupni gubitak perifernog vida dovodeći do bolesti koju nazivamo GLAUKOM.

Nošenje leća i njega

Briga za vaše kontaktne leće - čišćenje, dezinfekciju i čuvanje - puno je lakša nego što je nekad bila.

Danas, većina ljudi može koristiti "višenamjenska" rješenja - što znači da jedan proizvod čisti i dezinficira, a koristi se i za čuvanje leća.

Anatomija oka

Anatomija oka

Oko je organ vida kojim zamjećujemo svjetlost. Pomoću oka vanjski se podražaji preko živaca prenose u mozak koji ove impulse pretvara u sliku. Slika koja nastane u mozgu u biti je naš vidni osjet – poimanje vanjskog svijeta.

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…