refraktivna kirurgija

samsung
samsung
Offline
0
Tko je pravi kandidat za refraktivnu kirurgiju?
Odgovori (1)
 • Pitanje zatvoreno

  Četvrtak, Listopad 01 2015, 02:33 PM - #Permalink
  0
  Poštovani,
  Pacijent mora da ima stabilnu refrakciju najmanje godinu dana. Za većinu pacijenata, ona se desi između 18. I 21. godine života.
  Nad djecom ne mogu da se rade procedure LASIK i PRK, zato što se oni još uvijek razvijaju fizički, što znači da kod slučaja astigmatizma i kratkovidosti (miopije) još uvijek raste dioptrija. Također, proces liječenja može da rezultira u mnogo agresivnijem obliku nego kod odraslih, i to može da dovede do pojave ožiljaka ili regresije, pogotovo u slučaju PRK, LASEK-a, ili epi-LASIK-a kod djece.

  Lijepi pozdrav,

  Dr Filipović-Grčić
  The reply is currently minimized Prikaži
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
 • 1lece Boja Baner
 • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…