Nevus Drugo mišljenje

Dragana
Dragana
Offline
0
Dobar dan, moja mama je 72 godiste, dijabetes je dobila na porodjaju i dijabeticar je vec 19 godina, nije bas vodila racuna o tome i tek u 12 mesecu prosle godine je pocela da uzima insulin, 30 jedinica ujutru 30 jedinica uvece.
Bila je kod nefrologa i dr joj je rekla da ima malo ostecen bubreg, a dr oftalmologije joj je rekla da ako pristane na operaciju oka, ako bubrezi pocnu da otkazuju, morace na dijalizu. Zanima me vase strucno misljenje, jer zaista ne znam sta da radimo.. Da li da pristane na operaciju ili ne.. Poslacu vam izvestaje od dr oftalmologije i dr nefrologa.
Hvala u napred.
Odgovori (3)
 • Pitanje zatvoreno

  Dragana
  Dragana
  Offline
  Srijeda, Lipanj 07 2017, 04:00 PM - #Permalink
  0
  a
  Privici:
  The reply is currently minimized Prikaži
 • Pitanje zatvoreno

  Dragana
  Dragana
  Offline
  Četvrtak, Lipanj 08 2017, 08:56 AM - #Permalink
  0
  Ne, nije, zato sto joj je doktorka rekla da mora biti u bolnici u slucaju ako bubrezi pocnu otkazivati... Mama je bila na cetiri kontrole kod ove doktorke i uvek trazi neki dokument i samo joj prosiri zenice, pogleda joj oko i nista vise... I 23 juna mama treba da se javi u bolnicu, ostace nekoliko dana u bolnici da bi joj sredili oci, jer misle da ce joj bubrezi poceti otkazivati
  Privici:
  The reply is currently minimized Prikaži
 • Pitanje zatvoreno

  Četvrtak, Lipanj 08 2017, 12:33 PM - #Permalink
  0
  Poštovana,

  Postupite po preporuci njenog oftalmologa. Kad majka bude stabilno onda će je i operirati.

  Lijepi pozdrav.
  The reply is currently minimized Prikaži
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
 • 1lece Boja Baner
 • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…