Mrlje u oku Prije pregleda oftalmologa

marko
marko
Offline
1
Pozdrav
Primijetio sam da imam nepomične, sive mrlje u pogledu. Nalaze se na oba oka. Iskreno me zanima treba li me to zabrinjavati. Donedavno to nisam primjećivao ali dugo vremena nisam dobro vidio ujutro kad se probudim, trebalo bi mi uvijek par minuta da mogu vidjeti normalno. Kakogod malo sam proučavao na internetu i uvidio da može biti dosta stvari pa se sada zanima vaše mišljenje. Sam dosta vremena provodim sa računalom, da li to može biti uzrok i kako liječiti. Vjerujem da će vaš savjet biti da se javim doktoru ali trenutno sam na putu pa me zanima treba li me ovo uzrujavati. Unaprijed hvala-
Odgovori (3)
 • Pitanje zatvoreno

  Četvrtak, Srpanj 26 2018, 11:36 AM - #Permalink
  0
  Poštovani,

  Nepomične sive mrlje u vidnom polju mogu ukazivati na više toga. Može se raditi o mutninama u očnoj leći, na rožnici oka, promjenama na makuli ili u staklastom tijelu. Ponekad mogu biti znakovi bolesti vidnog živca, glaukoma itd. Predlažem da odete što prije na pregled kod oftalmologa.

  Lijepi pozdrav.
  The reply is currently minimized Prikaži
 • Pitanje zatvoreno

  marko
  marko
  Offline
  Četvrtak, Srpanj 26 2018, 04:31 PM - #Permalink
  0
  Zahvaljujem na savjetu ako smijem još samo da pitam, neću moći ići do doktora još par dana imali to ikakvog utjecaja na moje stanje tj. hoće li se pogoršati ?
  The reply is currently minimized Prikaži
 • Pitanje zatvoreno

  Četvrtak, Srpanj 26 2018, 08:25 PM - #Permalink
  0
  Ukoliko vam je vid nepromijenjen, tj. ne pogoršava se, možete još malo pričekati ako niste u mogućnosti da odete na pregled.
  The reply is currently minimized Prikaži
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
 • 1lece Boja Baner
 • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…