izraslina na oku

pitanjce
pitanjce
Offline
0
Molim za pomoć! Od prije nekoliko dana mi se pojavila neka izraslina u unutrašnjem uglu desnog oka, prvo je bila vidljiva samo ako se izvrne donji kapak, a sada se vidi i bez toga. Okrugla je, crvene boje, veličine zrnca sezama.
Molim da mi neko da neko objašnjenje, jer se radi straha ne mogu uputiti kod oftalmologa!
Odgovori (1)
 • Pitanje zatvoreno

  Srijeda, Rujan 30 2015, 09:24 PM - #Permalink
  0
  Poštovani,

  Po svemu sudeći mislim da se radi o ječmencu. Dok je još u akutnoj fazi trebali bi kapati neke antibiotsko-steroidne kapi, stavljati toplo-suhe obloge i masirati. Ukoliko prijeđe u kroničnu upalu jedino ga je moguče operativno odstraniti. Dakle, preporučam da dođete na pregled da se točno ustanovi o čemu se radi i da se propiše adekvatna terapija.

  Lijepi pozdrav,

  Dr Filipović-Grčić
  The reply is currently minimized Prikaži
Unesi odgovor

Popust 30 posto Oftalmološka ordinacija iFG
 • 1lece Boja Baner
 • 2lece Boja 1920 01

Uvijeti upotrebe

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Web portala MOJE OKO. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Web portala MOJE OKO. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće Web portal MOJE OKO.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…